OVER ONS

OVER ONS

WIE ZIJN WIJ?

3-Fasen is een bedrijf dat opgericht is door Edwin Hofman en zijn compagnon, Lennart Kreft. Samen hebben wij het doel om de bevolking voor een betaalbare prijs elektrische installaties, waaronder zonnepanelen, elektrische laadpalen, intercominstallaties en meer aan te bieden. Als professionele elektrotechnici zijn wij bedreven in wat we doen en samen met onze medewerker Stefan Brand zorgen we ervoor dat onze klanten altijd professioneel, accuraat en veilig geholpen worden. Ons administratief medewerkster Jeannette Hofman zorgt ervoor dat klanten altijd correct, accuraat en op tijd geholpen en gefactureerd worden. Met andere woorden: een totaalpakket dat altijd voor u klaar staat.

KIEZEN

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

Naast het aanleggen van dergelijke installaties, kunnen wij u ook helpen bij het aanleggen van uw huisinstallatie, het vervangen van uw meterkast of groepenkast, het installeren van uw intercominstallatie of elektrische laadpaal en het aanleggen van bijvoorbeeld uw tuinverlichting. Uiteraard heeft u keuze uit verschillende merken en functionaliteiten bij al onze producten. Zo bieden wij voor uw elektrische auto bijvoorbeeld keuze tussen verschillende wallboxen en laadpalen en uw intercominstallatie kan voorzien worden van audio, video of allebei. Zo stellen wij u in staat om uw PV installatie, huisinstallatie of andere installatie naar eigen voorkeur en wens te realiseren.

reviews

BEKIJK WAT MENSEN OVER ONS ZEGGEN

Karolien
Read More
Wat een geluk dat ik jullie platform ben tegengekomen. Ik keek er beetje tegenop om verschillende bedrijven te moeten contacteren, maar nu heb ik zonder veel moeite een akkoord met een bedrijf uit mijn eigen gemeente.
Robin
Read More
Zeer goede ervaring! Binnen de 3 dagen had ik 3 offertes van bedrijven uit mijn regio. We zijn nu nog aan het overleggen welke offerte voor ons het interessantst is.
Ilse
Read More
Ik had geen verwachtingen, maar binnen de week hadden we 3 bedrijven die ons contacteerden. Alles ging zeer vlot... Bedankt!
Previous
Next

NEEM CONTACT MET ONS OP